پیشنوشت مهم: غالب مطالب این متن طولانی شخصینویسیه؛ اگر دوست ندارید نخونید.
دیشب رفتم سراغ ظرفی که شیشۀ قرصهام رو توش میذاشتم که متوجه شدم از قرصهای خارجیام فقط یه شیشه باقی مونده، یه شیشۀ هشتتایی، و دوز من هفتهای چهارتاس. هیچی دیگه از دوز دیشبم (دوتا 0.5) نصفش رو ایرانی خوردم.
صبح بازحمت خودم رو از رختخواب بیرون کشیدم، باکسالت کامل حاضر شدم و چون همیشه خوابم میآد اصلاً این چیزا برام عجیب نبود. وفتی میگم همیشه دقیقاً منظورم 24 ساعت روز، 7 روز هفته، 4 هفتۀ ماه و 12 ماه ساله، بله.
همچنان متوجه عمق فاجعه نبودم تا اینکه دم مترو از تاکسی پیاده شدم، حس کسی رو داشتم که چند کیلومتر رو با کفشای چندکیلویی دوییده. بهزور خودم رو سرپا نگه داشتم و از تفریح سالمم توی شهر زیرزمینی (پایین رفتن از پلۀ معمولی با سرعت نسبتاً بالا) صرف نظر کردم. تو مترو مغزم تقریباً غیرفعال بود و فقط داشتم با خودم کلنجار میرفتم که رسیدم مؤسسه قهوه درست کنم یا نوشابۀ انرژیزا بخرم که خب با توجه به حساسیتم به قهوه به این نتیجه رسیدم که حال خودم رو از این بدتر نکنم و به همون نوشابۀ بدطعم راضی بشم. بعدش هم سعی کردم به 50 تا پلۀ مؤسسه فکر نکنم.
البته همۀ اینا یه جورایی مقدمهای برای ماجرای قرصام بود.
من از سال 91 دارم این قرص هورمونی خارجی رو مصرف میکنم. هم تأثیرش بیشتره هم عوارضش کمتر. راستش اولین بار که قرص ایرانی رو خوردم صبح سر نماز رفتم رکوع و بعدش رو دیگه یادم نبود.
از سال 91 تا پاییز 95 برای پیدا کردن دارو مشکل چندانی نداشتم، اما پاییز 95 گفتن جلوی واردات دارو گرفته شده و این دارو قاچاقه، طوریکه به داروخانه زنگ میزدم میگفتم قرصم رو ماه پیش از شما گرفتم منکر میشدن و. علی ای حال این ماجرا ادامه داشت و بستۀ دوتایی این قرص (یعنی شیشهای که دوتا دونه قرص 0.5 توش داره) قیمتش از 20هزار تومن به 43هزار تومن رسید و بستۀ هشتتاییاش هم کلاً نایاب شد؛ لازم به ذکره قیمت بستۀ هشتتایی از چهارتا بستۀ دوتایی کمتره. این شرایط بود و بازحمت بسیار و سفارش این دوست و اون آشنا قرصا رو پیدا میکردم تا اینکه تو بهار 96 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این دارو رو آزاد کرد؛ البته فقط بستههای دوتاییاش رو، و داروی مزبور با قیمت 20هزار و پونصد تومن بهراحتی توی هر داروخانهای پیدا میشد و ما هم تقدیر و تشکر از زبونمون نمیافتاد. خب البته این شرایط خیلی دوام نداشت و از اواخر پاییز 96 دوباره کمکم قرصا سخت پیدا میشدن و قیمتشون به 32هزار تومن (برای بستۀ دوتایی) رسید و از بهار 97 هم دوباره رفتن تو لیست داروهای قاچاق. آخرین نسخۀ من برای تیر ماهه و بعد از کلی این در و اون در زدن تونستم داروخانهای رو پیدا کنم که دارو رو داشت، اونم بستۀ هشتتاییاش رو. کاملاً توجیه بودم که کل نسخۀ 40تایی من رو یهجا نمیتونست تهیه کنه و بعد از کلی معطلی نسخهام حاضر شد. درنهایت قیمت نسخۀ آخرم بالای یه میلیون شد.
آره دیگه، کلاً امروز تا وسطای روز منگ بودم و نوشابۀ بدمزه ناجیام شد.
درباره این سایت