نمیدونم دیگران هم این سؤال براشون پیش میآد یا نه. ببخشید اول باید میگفتم سؤالم دربارۀ چیه. یکی از مشکلهای عجیبی که من دارم اینه که فراموش میکنم دیگران از دانستههام باخبر نیستن، و هرچی اون موضوع برام واضحتر باشه، این فراموشی هم قویتره.
زمینۀ سؤالم اینه: میریم توی سایت، وبلاگ یا صفحۀ یه شخصی توی شبکههای اجتماعی و میبینیم که ایشون بازدیدکننده، فالوور یا مخاطب قابلتوجهی داره. بعد میریم زیر یکی از نوشتههاش و کلی عرض ارادت و لایک و ریت و بوس و الخ میبینیم (این عبارت تقریباً مسروقه است). اونجاست که سؤال موردنظر پیش میآد؛ واقعاً چند نفرشون اومدن که فیدبک بدن و چند نفر فقط دنبال راهی هستن که تور بندازن و فالوور جمع کنن؟ چند نفر بهخاطر اینکه جزو توراندازان شمرده نشن فیدبکشون رو خوردن؟ از اون طرف مخالفت کیها حقیقیه؟ کلاً چیزی به اسم رفتارشناسی توی فضای دیجیتال تعریف شده یا نه؟
پسحرفی: یعنی اگه من توی تب و هذیون یه مطلب نوشتم و منتشر کردم، یکی نباید بیاد بگه عنوانت اشکال تایپی داره؟ پست قبلْ دو روز با عنوان بهقت هذیون نمایش داده شد و من توی این دو روز فقط نگران این بودم که آیا نیمفاصلۀ بین به و وقت زده شده یا نه. انگار که به دلم افتاده باشه یه چیزی این وسط درست نیست.
درباره این سایت